Bedrijvencentrum in omgeving Brugge, voorzien van alle denkbare faciliteiten

Het bedrijvencentrum 3koningen in de regio van Brugge biedt een full-service-package aan met hieraan gelinkte diensten en vergaderfaciliteiten die in de maandelijkse vergoeding inbegrepen zijn. In de prijszetting werd rekening gehouden met onderstaande diensten en ter beschikking gestelde uitrusting.

Full service bedrijvencentrum voor de huur van kantoren in Brugge met vlotte bereikbaarheid

In de prijszetting werd rekening gehouden met een resem diensten en ter beschikking gestelde uitrusting.

Bedrijvencentra: een groeiende markt omwille van de voordelen

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een kantoor in een bedrijvencentrum om het hoofd te bieden aan de snel veranderende markten. Op deze wijze bent u als bedrijf in staat u te focussen op uw kernactiviteiten en commerciële activiteiten. Uw full-service kantooromgeving staat 24/24 u, 365 dagen per jaar ter uwer beschikking. U geniet de garantie van een vaste maandelijkse kost gekoppeld aan professionele kantooromgeving met een scala aan voorzieningen. Wij regelen alles voor uw vlekkeloze huur van kantoorruimten in Brugge.

Geen startkosten
Bedrijvencentrum 3koningen heeft al de benodigde investeringen in uw plaats gedaan. U treedt binnen in een magische, hedendaagse en inspirerende kant en klare kantooromgeving.
Huur op uw voorwaarden
De huur is marktconform. Wij zijn flexibel en passen ons indien mogelijk aan uw wensen en behoeften.
Lage maandelijkse overhead
Het bedrijvencentrum heeft een lage kostenstructuur met dito overhead. De huur omvat quasi alle onkosten die kantooromgeving gerelateerd zijn. Dit betekent: geen onverwachte uitgaven noch verrassingen maar de zekerheid en garantie van een vaste maandelijkse prijs.
Flexibel kantoor
Bedrijvencentrum 3koningen is voorzien op de GROEI van uw onderneming. Er is voldoende ruimte om u toe te laten te groeien zonder te moeten verhuizen of op zoek gaan naar een grotere werkomgeving. Dit betekent dat u kan starten als éénmansbedrijf en kunt uitgroeien tot een KMO. Op lange termijn bespaart u hierdoor overhead- en verhuiskosten.
Kruisbestuiving
De verschillende bedrijven die deel uitmaken van het bedrijvencentrum zijn ook een meerwaarde voor elkaar. De aanwezigheid en het bezoek van de klanten aan de andere bedrijven uit het bedrijvencentrum tillen de naambekendheid van uw bedrijf op een hoger niveau. De aanwezigheid van diverse uiteenlopende bedrijven met elk hun eigen waarden, visies, imago en traditie zorgt voor een inspirerend biotoop van ondernemingszin, drive en dynamisme.